Welk WCM-lidmaatschap past bij jouw organisatie?

  • 1. Wil je op de hoogte blijven van belangrijk maintenance nieuws en relevante (voor de industrie) wet- en regelgeving vanuit de politiek?
    1. Wil je op de hoogte blijven van belangrijk maintenance nieuws en relevante (voor de industrie) wet- en regelgeving vanuit de politiek?
  • 2. Wil je met jouw organisatie onderdeel uitmaken van het meest innovatieve industriële netwerk in Nederland?
    2. Wil je met jouw organisatie onderdeel uitmaken van het meest innovatieve industriële netwerk in Nederland?
  • 3. Elke zomer organiseren wij een WCM Summer School voor young maintenance professionals over Smart Maintenance & Engineering Management. De groep buigt zich jaarlijks over een praktijkcase van één van onze leden. Heb je interesse om jouw case voor te leggen aan een groep van 50 jonge mensen die out of the box denken?
    3. Elke zomer organiseren wij een WCM Summer School voor young maintenance professionals over Smart Maintenance & Engineering Management. De groep buigt zich jaarlijks over een praktijkcase van één van onze leden. Heb je interesse om jouw case voor te leggen aan een groep van 50 jonge mensen die out of the box denken?
  • 4. Wil jouw organisatie vooruit met maintenance innovaties en sta je te trappelen om bij te dragen aan een WCM innovatieproject of een bestaand fieldlab van ons?
    4. Wil jouw organisatie vooruit met maintenance innovaties en sta je te trappelen om bij te dragen aan een WCM innovatieproject of een bestaand fieldlab van ons?
  • 5. Heeft jouw organisatie een eigen maintenancevisie en zou je organisatie graag zelf een project willen opstarten?
    5. Heeft jouw organisatie een eigen maintenancevisie en zou je organisatie graag zelf een project willen opstarten?
  • 6. Wil jij met je organisatie aan het roer staan van de toekomst van Nederland wat betreft maintenance en wil je mede bepalen welke projecten World Class Maintenance uitvoert?
    6. Wil jij met je organisatie aan het roer staan van de toekomst van Nederland wat betreft maintenance en wil je mede bepalen welke projecten World Class Maintenance uitvoert?