Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Energietransitie speelt een grote rol in het bedrijfsleven en het onderwijs. Om deze twee werelden interactief samen te brengen, organiseren Gasunie, MAAK Techniek & Proces, De Noordelijke ProductiviteitsAlliantie (NPAL), de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) en World Class Maintenance (WCM) de Challenge Smart maintenance in energietransitie. Studenten en young professionals zijn van harte uitgenodigd voor deze challenge op dinsdag 21 mei van 16:00 tot 20:00 in het hoofdkantoor van Gasunie in Groningen.

Duurzaamheid en onderhoud

Bedrijven uit verschillende branches, waar deze vraagstukken spelen, presenteren actuele cases waar ze oplossingen voor zoeken. Duurzame oplossingen die leiden tot een vermindering van onze footprint door slim onderhoud en duurzaam inzetten van assets. Maar hoe worden deze duurzame oplossingen toegepast? Hoe worden ze geïntroduceerd in huidige processen? En hoe leidt dit tot een bijdrage aan de energietransitie ?

Programma

Ulco Vermeulen, director business development Gasunie, opent de challenge.

Stefan Holthausen, algemeen directeur Holthausen Groep, vertelt over  de duurzaamheidsinnovaties van zijn bedrijf. De missie is om Nederland aan waterstof te krijgen, de duurzame energiebron zonder schadelijke uitstoot.

 

BASF, Gasunie, Rijkswaterstaat, RWE en Waterbedrijf Groningen pitchen hun duurzame vraagstuk plenair. Studenten en werkenden uit verschillende branches gaan samen een advies formuleren over deze actuele bedrijfscases op het gebied van energietransitie.

Daarnaast is er een informatiemarkt met de bedrijfsstands. Hier halen de deelnemers alle informatie op om in groepen onder het genot van een pizza hun advies te kunnen uitwerken. De uitgewerkte ideeën worden beoordeeld en de beste groep ontvangt een prijs.

Aanmelding voor het event is gesloten

 

 

Challenge Smart maintenance en energietransitie

Navigatie