Laden Evenementen

WCM Zuid presenteert tijdens de tweede innovatieconferentie op 27 juni de resultaten van de 3 innovatietafels, die nu heel hard en enthousiast aan het werk zijn. Alle deelnemers aan deze zomerconferentie kunnen profiteren van al het werk dat door de innovatietafels gedaan is.

Daarnaast starten wij ook minstens 2 nieuwe innovatietafels op, zodat de regionale innovatie in gang blijft. Het wordt dus een interactieve dag.

Programma

Tijdens deze conferentie presenteren de 3 innovatietafels hun resultaten en starten we gezamenlijk nieuwe innovatietafels op. De dag wordt begeleid door professionele facilitators.

• 20 minuten presentaties van ketensamenwerking in de industrie (Performance Based Contracting), CBM kookboek voor de industrie (Condition Based Maintenance) & op weg naar autonoom produceren (Het Mensarme Bedrijf)

• Interactie om samen nieuwe innovaties op te starten

Het definitieve programma volgt op korte termijn, maar reserveer alvast een plek en zet 27 juni in de agenda. Bij spoedige opgave voor de conferentie word je direct betrokken bij de opstart van deze nieuwe tafels. Meld je dus snel aan via het registratieformulier.

WCM Zuid

 

Registration form / registratie formulier

Event: Zomerconferentie WCM Zuid

First name *

Last name *

Organisation name *

Address *

Zipcode and city*

Position *

E-mail address *

Telephone *

The name of the company who sent you the invitation *

Will you join us for networking drinks?
Yes

Invite me for future events
Yes

Subscribe for the emagazine
Yes
Navigatie