Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

De 22e editie van de Service Logistics Summit vindt plaats op 15 november bij DokH2O in Deventer. Deze bijzondere locatie past perfect bij de insteek voor dit jaar. We zoomen in op businessmodellen die er zijn of komen. De inrichting van service logistieke ketens kan op vele manieren, maar welk model is succesvol en waarom? En welke rol speelt de markt bij de keuze voor een specifiek model? Is de keuze bij jouw organisatie een bewuste geweest, of gaat het al jaren goed zo? Deze Summit zal het stof doen opwaaien in je organisatie….

Het ochtendprogramma bestaat uit een bedrijfsbezoek naar keuze. Er is volop bedrijvigheid in de Achterhoek. Wat krijg je te zien en te horen? Uit een aantal mogelijkheden kies je het bedrijf of onderwerp dat het beste bij je voorkeuren past.

In de middag leidt de dagvoorzitter, Charles Groenhuijsen, je door een gevuld en gevarieerd programma. Vooraanstaande organisaties geven inzicht in de keuzes en de afwegingen die spelen bij hun businessmodel. Aansprekende onderwerpen tijdens de inspiratiesessies bieden volop nieuwe ideeën.

Ook in de middag aandacht voor jong talent en de jaarlijkse SLF Afstudeerprijs voor de beste Master en Bachelorscriptie van dit jaar. Wie gaat er met de hoofdprijs vandoor deze keer en waarom?

Uiteraard sluit de dag op een ontspannen wijze af met een borrel en een diner.

Thema: Service Logistieke Businessmodellen
Organisatie: Service Logistics Forum (SLF) ism OostNL, Connekt en TKI Dinalog

Navigatie